Tafellamp zwart oplaadbaar incl. LED en dimmer IP54 – Jude

De Tafellamp zwart oplaadbaar incl. LED en dimmer IP54 – Jude is nu goed geprijsd bij Lamp en licht en eenvoudig online besteld. Bestel de Tafellamp zwart oplaadbaar incl. LED en dimmer IP54 – Jude en haal hem snel in huis.

22.95

SKU: 33da6b098ca1 Categorie: Tags: , ,

De tafellampen 2022 collectie van de diverse aanbieders is inmiddels verkrijgbaar, zo ook de Tafellamp zwart oplaadbaar incl. LED en dimmer IP54 – Jude welke u online kunt bestellen bij Lamp en licht. Met een prijs van 22.95  is de netjes geprijsd en snel geleverd. De lamp Tafellamp zwart oplaadbaar incl. LED en dimmer IP54 – Jude van het merk QAZQA is op dit moment nog ruim voldoende op voorraad.

De Tafellamp zwart oplaadbaar incl. LED en dimmer IP54 – Jude is gemaakt van degelijk materiaal en het merk QAZQA staat erom bekend dat ze goedkoop zijn, maar toch degelijke spullen maken die lang meegaan.  Op werkdagen voor 20u besteld, morgen in huis! Gratis verzending en retourneren. Inclusief lichtbron: Ja specs: Extra functies: Inclusief dimmer,Ja, met oplaadkabel Breng een vleugje stijl en comfort in je huis met de zwarte Jude tafellamp. De lamp is gemaakt van zwart alluminum en afgewerkt met een witte kap. De elegante zwarte kleur maakt hem een perfecte aanvulling op elk interieur, van minimalistisch tot industrieel. De tafellamp heeft een compact formaat en is 38cm hoog en heeft een diameter van 11cm. De geïntegreerde LED-verlichting biedt een prettige lichtopbrengst 120 lumen van 3000 Kelvin, wat zorgt voor een warm en uitnodigend licht, perfect voor gezellige avonden. De Jude tafellamp is dimbaar in 4 standen, waardoor je de lichtintensiteit eenvoudig kunt aanpassen aan elke situatie. Dit doe je gemakkelijk met de geïntegreerde touchknop. Dankzij de IP54-waarde is deze lamp spatwaterdicht, wat betekent dat hij niet alleen binnenshuis, maar ook buiten onder een overkapping of op een balkon gebruikt kan worden. Daarnaast is deze tafellamp oplaadbaar, wat hem extra flexibel en gebruiksvriendelijk maakt. Geen gedoe meer met snoeren of stopcontacten; plaats de lamp waar je maar wilt en geniet van de sfeervolle verlichting. Na het opladen gaat de tafellamp minimaal 6 uur mee. Creëer een warme en uitnodigende sfeer in elke ruimte met de veelzijdige en stijlvolle Jude tafellamp. Bestel nu en geef je interieur de perfecte finishing touch! 15 cm x 40 cm ( d x h ) Bestel deze hanglamp nu bij Lamp en Licht en haal een mooie lamp in huis.

Specificaties Tafellamp zwart oplaadbaar incl. LED en dimmer IP54 – Jude

  • buitenlampen,,,,,oplaadbare-buitenlampen,buitenlampen,,oplaadbare-lampen,,,,oplaadbare-lampen,binnenverlichting,,oplaadbare-lampen,,,,oplaadbare-tafellampen,oplaadbare-lampen,binnenverlichting,,oplaadbare-lampen,binnenverlichting,,oplaadbare-lampen,,,,tafellampen-buiten,buitenlampen,,,,,

Specificaties: Tafellamp zwart oplaadbaar incl. LED en dimmer IP54 – Jude

Merk

Kleur

Aanbieder

Goedkope lampen
Goedkope lampen
Logo
Shopping cart