Buiten vloerlamp zwart incl. LED oplaadbaar en solar – Barry

De Buiten vloerlamp zwart incl. LED oplaadbaar en solar – Barry is nu goed geprijsd bij Lamp en licht en eenvoudig online besteld. Bestel de Buiten vloerlamp zwart incl. LED oplaadbaar en solar – Barry en haal hem snel in huis.

16.95

SKU: 41cfcdf01a41 Categorie: Tags: , ,

De buitenlampen 2022 collectie van de diverse aanbieders is inmiddels verkrijgbaar, zo ook de Buiten vloerlamp zwart incl. LED oplaadbaar en solar – Barry welke u online kunt bestellen bij Lamp en licht. Met een prijs van 16.95  is de netjes geprijsd en snel geleverd. De lamp Buiten vloerlamp zwart incl. LED oplaadbaar en solar – Barry van het merk QAZQA is op dit moment nog ruim voldoende op voorraad.

De Buiten vloerlamp zwart incl. LED oplaadbaar en solar – Barry is gemaakt van degelijk materiaal en het merk QAZQA staat erom bekend dat ze goedkoop zijn, maar toch degelijke spullen maken die lang meegaan.  Op werkdagen voor 20u besteld, morgen in huis! Gratis verzending en retourneren. Inclusief lichtbron: Ja specs: Extra functies: Niet dimbaar,Ja, met snoer en stekker Buitenlamp Barry is één van onze bestsellers, en wij begrijpen wel waarom! Door zijn materiaal keuze van staal in een zwarte kleur, is het een echte design lamp. Deze lamp beschikt over geïntegreerde LED verlichting. De buitenlamp heeft een diameter van 2.5 cm en een hoogte van 90.7 cm. De niet-vervangbare LED verlichting verbuikt 1.2 watt en gaat gemiddeld 20000 branduren mee. De lamp is oplaadbaar met een USB-C kabel of door het meegeleverde zonnepaneeltje. Barry heeft een hoge IP-waarde van IP65. Daarmee is hij geschikt voor buiten en kan zeker tegen een flinke regenbui! De lamp heeft een lichtopbrengst van 22 lumen, met het knopje aan de achterkant kan je het licht dimmen of en timer instellen. Gezellig buiten zitten met Barry: door deze buitenlamp wil je bijna niet naar binnen. 2.5 cm x 90.7 cm ( d x h ) Bestel deze hanglamp nu bij Lamp en Licht en haal een mooie lamp in huis.

Specificaties Buiten vloerlamp zwart incl. LED oplaadbaar en solar – Barry

  • buitenlampen,,,,,,

Specificaties: Buiten vloerlamp zwart incl. LED oplaadbaar en solar – Barry

Merk

Kleur

Aanbieder

Goedkope lampen
Goedkope lampen
Logo
Shopping cart