Prikspot zwart 60 cm incl. LED oplaadbaar en solar IP65 – Adalind

De Prikspot zwart 60 cm incl. LED oplaadbaar en solar IP65 – Adalind is nu goed geprijsd bij Lamp en licht en eenvoudig online besteld. Bestel de Prikspot zwart 60 cm incl. LED oplaadbaar en solar IP65 – Adalind en haal hem snel in huis.

16.95

SKU: 54880eabcd50 Categorie: Tags: , ,

De buitenlampen 2022 collectie van de diverse aanbieders is inmiddels verkrijgbaar, zo ook de Prikspot zwart 60 cm incl. LED oplaadbaar en solar IP65 – Adalind welke u online kunt bestellen bij Lamp en licht. Met een prijs van 16.95  is de netjes geprijsd en snel geleverd. De lamp Prikspot zwart 60 cm incl. LED oplaadbaar en solar IP65 – Adalind van het merk QAZQA is op dit moment nog ruim voldoende op voorraad.

De Prikspot zwart 60 cm incl. LED oplaadbaar en solar IP65 – Adalind is gemaakt van degelijk materiaal en het merk QAZQA staat erom bekend dat ze goedkoop zijn, maar toch degelijke spullen maken die lang meegaan.  Op werkdagen voor 20u besteld, morgen in huis! Gratis verzending en retourneren. Inclusief lichtbron: Ja specs: Extra functies: Niet dimbaar,Ja, met snoer en stekker Met buitenlamp Adalind maak jij jouw tuin helemaal af! Hij is helemaal volgens de laatste trend; design. De stalen buitenlamp is afgewerkt in het zwart en een echte blikvanger voor in de tuin. Adalind heeft een hoogte van 60 cm en een lengte van 30 cm. De buitenlamp beschikt over niet-vervangbare LED verlichting. Het LED maakt gebruik van 1.2 watt en gaat gemiddeld 20000 branduren mee. Adalind heeft een hoge IP-waarde van IP65. Daarmee is hij geschikt voor buiten en kan zeker tegen een flinke regenbui! Met 26 lumen is de lamp geschikt voor in de woonkamer, eetkamer of slaapkamer. Ga voor deze buitenlamp en verleng je buitengenot. Bestel deze hanglamp nu bij Lamp en Licht en haal een mooie lamp in huis.

Specificaties Prikspot zwart 60 cm incl. LED oplaadbaar en solar IP65 – Adalind

  • buitenlampen,,,,,,

Specificaties: Prikspot zwart 60 cm incl. LED oplaadbaar en solar IP65 – Adalind

Merk

Kleur

Aanbieder

Goedkope lampen
Goedkope lampen
Logo
Shopping cart