Industriële vloerlamp zwart met goud 3-lichts – Magnax

De Industriële vloerlamp zwart met goud 3-lichts – Magnax is nu goed geprijsd bij Lamp en licht en eenvoudig online besteld. Bestel de Industriële vloerlamp zwart met goud 3-lichts – Magnax en haal hem snel in huis.

179.00

SKU: cc78f8cd1654 Categorie: Tags: , ,

De vloerlampen 2022 collectie van de diverse aanbieders is inmiddels verkrijgbaar, zo ook de Industriële vloerlamp zwart met goud 3-lichts – Magnax welke u online kunt bestellen bij Lamp en licht. Met een prijs van 179.00  is de netjes geprijsd en snel geleverd. De lamp Industriële vloerlamp zwart met goud 3-lichts – Magnax van het merk QAZQA is op dit moment nog ruim voldoende op voorraad.

De Industriële vloerlamp zwart met goud 3-lichts – Magnax is gemaakt van degelijk materiaal en het merk QAZQA staat erom bekend dat ze goedkoop zijn, maar toch degelijke spullen maken die lang meegaan.  Op werkdagen voor 20u besteld, morgen in huis! Gratis verzending en retourneren. Inclusief lichtbron: Nee specs: Extra functies: Dimbaar, dimmer niet inbegrepen,Ja, met snoer en stekker Vloerlamp Magnax is een stoer robuuste vloerlamp. Perfect voor in de hoek van de woonkamer, werkkamer of slaapkamer. Zijn 3 lichtpunten verzorgen een warm lichteffect doordat de binnenkant van de kappen goud zijn. De lamp is gemaakt van staal met steen en beton, echt natuurlijke en industriële materialen! Hij heeft een hoogte van 130 cm en een diameter van 30 cm. De voet heeft een diameter van 30 cm en een hoogte van 2,5 cm. De kappen hebben ieder een diameter van 28 cm en een hoogte van 10 cm. Magnax wordt geleverd inclusief snoer (180 cm) en stekker. Je maakt de vloerlamp compleet met 3 lichtbronnen die ieder beschikken over een E27 fitting (max. 60 Watt). Zorg dat je deze er dus nog los bij besteld! De vloerlamp is dimbaar met een externe dimmer, deze is niet inbegrepen. De 3 lichtpunten zijn afzonderlijk van elkaar te verstellen, zo bepaal je zelf waar het licht naar toe schijnt. Super handig! Een stoere lamp die zich helemaal thuis voelt in een industrieel interieur. Precies wat je zoekt! 30 cm x 130 cm ( d x h ) Bestel deze hanglamp nu bij Lamp en Licht en haal een mooie lamp in huis.

Specificaties Industriële vloerlamp zwart met goud 3-lichts – Magnax

  • vloerlampen,binnenverlichting,,,,,,woonkamer-lampen,verlichting-per-ruimte,,,,,,,

Specificaties: Industriële vloerlamp zwart met goud 3-lichts – Magnax

Merk

Kleur

Aanbieder

Goedkope lampen
Goedkope lampen
Logo
Shopping cart