Buiten vloerlamp mushroom zwart oplaadbaar 3-staps dimbaar – Keira

De Buiten vloerlamp mushroom zwart oplaadbaar 3-staps dimbaar – Keira is nu goed geprijsd bij Lamp en licht en eenvoudig online besteld. Bestel de Buiten vloerlamp mushroom zwart oplaadbaar 3-staps dimbaar – Keira en haal hem snel in huis.

56.95

SKU: aa4b826e853d Categorie: Tags: , ,

De staande buitenlampen 2022 collectie van de diverse aanbieders is inmiddels verkrijgbaar, zo ook de Buiten vloerlamp mushroom zwart oplaadbaar 3-staps dimbaar – Keira welke u online kunt bestellen bij Lamp en licht. Met een prijs van 56.95  is de netjes geprijsd en snel geleverd. De lamp Buiten vloerlamp mushroom zwart oplaadbaar 3-staps dimbaar – Keira van het merk QAZQA is op dit moment nog ruim voldoende op voorraad.

De Buiten vloerlamp mushroom zwart oplaadbaar 3-staps dimbaar – Keira is gemaakt van degelijk materiaal en het merk QAZQA staat erom bekend dat ze goedkoop zijn, maar toch degelijke spullen maken die lang meegaan.  Op werkdagen voor 20u besteld, morgen in huis! Gratis verzending en retourneren. Inclusief lichtbron: Ja specs: Extra functies: Inclusief dimmer, Inclusief touch functie,Ja, met oplaadkabel Is jouw tuin al klaar voor de moderne stijl? Met Keira maak jij jouw moderne tuin compleet. De staande buitenlamp is gemaakt van kunststof met staal en afgewerkt in een zwarte kleur. De LED verlichting van de lamp is geïntegreerd in het armatuur. Keira heeft een diameter van 32 cm en een hoogte van 161.6 cm. Gemiddeld gaat het LED 30.000 branduren mee. De staande buitenlamp verbruikt 9 watt. De staande buitenlamp beschikt over een IP-waarde van IP44. Daarmee is hij geschikt voor beschutte plekken buiten. Met een hoog lichtvermogen van maximaal 520 lumen is de staande buitenlamp geschikt voor zowel sfeervolle als functionele verlichting. Keira is niet compatibel met snelladers. Gebruik daarom geen snellader om de lamp op te laden, om mogelijke schade te voorkomen. De lamp wordt geleverd met een handige USB-C naar USB-C-kabel, zodat je de lamp eenvoudig kunt opladen met een standaard USB-C oplader. Keira biedt de mogelijkheid van 3-staps dimbaarheid, waarmee het licht varieert van 100% naar 60%, naar 30% licht. Hiermee heb je zelf de controle over de gewenste lichtsterkte. Geniet tot in de late uurtjes van het buitenleven met Keira. 32 cm x 161.6 cm ( d x h ) Bestel deze hanglamp nu bij Lamp en Licht en haal een mooie lamp in huis.

Specificaties Buiten vloerlamp mushroom zwart oplaadbaar 3-staps dimbaar – Keira

  • staande-buitenlampen,buitenlampen,,,,,,oplaadbare-buitenlampen,buitenlampen,,oplaadbare-lampen,,,,oplaadbare-vloerlampen,oplaadbare-lampen,binnenverlichting,,oplaadbare-lampen,binnenverlichting,,oplaadbare-lampen,,,,,

Specificaties: Buiten vloerlamp mushroom zwart oplaadbaar 3-staps dimbaar – Keira

Merk

Kleur

Aanbieder

Goedkope lampen
Goedkope lampen
Logo
Shopping cart