Set van 2 tafellampen goud RGBW oplaadbaar – Alessia

De Set van 2 tafellampen goud RGBW oplaadbaar – Alessia is nu goed geprijsd bij Lamp en licht en eenvoudig online besteld. Bestel de Set van 2 tafellampen goud RGBW oplaadbaar – Alessia en haal hem snel in huis.

129.00

SKU: 19206a6d6a7a Categorie: Tags: , ,

De tafellampen 2022 collectie van de diverse aanbieders is inmiddels verkrijgbaar, zo ook de Set van 2 tafellampen goud RGBW oplaadbaar – Alessia welke u online kunt bestellen bij Lamp en licht. Met een prijs van 129.00  is de netjes geprijsd en snel geleverd. De lamp Set van 2 tafellampen goud RGBW oplaadbaar – Alessia van het merk QAZQA is op dit moment nog ruim voldoende op voorraad.

De Set van 2 tafellampen goud RGBW oplaadbaar – Alessia is gemaakt van degelijk materiaal en het merk QAZQA staat erom bekend dat ze goedkoop zijn, maar toch degelijke spullen maken die lang meegaan.  Op werkdagen voor 20u besteld, morgen in huis! Gratis verzending en retourneren. Inclusief lichtbron: Ja specs: Extra functies: Inclusief dimmer,Ja, met oplaadstation Ontdek de Alessia set van 2 tafellampen in goud, een stijlvolle en praktische keuze voor elke ruimte. Deze moderne tafellampen hebben een elegante goude afwerking en zijn voorzien van RGBW-verlichting, waarmee je de kleur en helderheid naar wens kunt aanpassen. Dankzij de ingebouwde oplaadbare batterij zijn ze gemakkelijk te gebruiken zonder gedoe met kabels. Bedien de lampen eenvoudig met de meegeleverde afstandsbediening, zodat je altijd de perfecte sfeer kunt creëren. Na het opladen gaan de lampen langdurig mee. Met een IP-waarde van 54 zijn ze zowel voor binnen als buiten ideaal. Voeg een vleugje luxe en veelzijdigheid toe aan je interieur of tuin met deze prachtige Alessia tafellampen. Ervaar het gemak en de stijl van Alessia! 32 cm x 17 cm x 12 cm ( l x b x h ) Bestel deze hanglamp nu bij Lamp en Licht en haal een mooie lamp in huis.

Specificaties Set van 2 tafellampen goud RGBW oplaadbaar – Alessia

  • buitenlampen,,,,,oplaadbare-buitenlampen,buitenlampen,,oplaadbare-lampen,,,,oplaadbare-lampen,binnenverlichting,,oplaadbare-lampen,,,,oplaadbare-tafellampen,oplaadbare-lampen,binnenverlichting,,oplaadbare-lampen,binnenverlichting,,oplaadbare-lampen,,,,tafellampen-buiten,buitenlampen,,,,,

Specificaties: Set van 2 tafellampen goud RGBW oplaadbaar – Alessia

Merk

Kleur

Aanbieder

Goedkope lampen
Goedkope lampen
Logo
Shopping cart