Buiten tafellamp goud incl. LED met touch dimmer oplaadbaar – Dupont

De Buiten tafellamp goud incl. LED met touch dimmer oplaadbaar – Dupont is nu goed geprijsd bij Lamp en licht en eenvoudig online besteld. Bestel de Buiten tafellamp goud incl. LED met touch dimmer oplaadbaar – Dupont en haal hem snel in huis.

24.95

SKU: da7f8b0fc787 Categorie: Tags: , ,

De tafellampen 2022 collectie van de diverse aanbieders is inmiddels verkrijgbaar, zo ook de Buiten tafellamp goud incl. LED met touch dimmer oplaadbaar – Dupont welke u online kunt bestellen bij Lamp en licht. Met een prijs van 24.95  is de netjes geprijsd en snel geleverd. De lamp Buiten tafellamp goud incl. LED met touch dimmer oplaadbaar – Dupont van het merk QAZQA is op dit moment nog ruim voldoende op voorraad.

De Buiten tafellamp goud incl. LED met touch dimmer oplaadbaar – Dupont is gemaakt van degelijk materiaal en het merk QAZQA staat erom bekend dat ze goedkoop zijn, maar toch degelijke spullen maken die lang meegaan.  Op werkdagen voor 20u besteld, morgen in huis! Gratis verzending en retourneren. Inclusief lichtbron: Ja specs: Extra functies: Inclusief dimmer, Inclusief touch functie,Ja, met oplaadkabel De juiste buitenverlichting is erg bepalend voor de sfeer in je tuin. Met buitenlamp Dupont zit dat wel goed! Deze sfeermaker voelt zich helemaal thuis in een design tuin. Hij is gemaakt van aluminium met kunststof en afgewerkt in het goud. De buitenlamp beschikt over niet-vervangbare LED verlichting. De buitenlamp heeft een diameter van 8 cm en een hoogte van 33.5 cm. Gemiddeld gaat het LED 30.000 branduren mee. De buitenlamp verbruikt 2.5 watt. Door zijn IP-waarde van IP44 is hij geschikt voor beschutte plekken zoals tegen het huis, de carport of onder een afdak. Het artikel komt inclusief USB-C naar USB-C kabel en is oplaadbaar. Het snoer is 100 cm lang. Net wat meer sfeer creëren? Dat kan met de touch dimmer. Met Dupont zit je altijd goed: deze buitenlamp wil je toch toevoegen aan je tuin, balkon of terras? Let op: Dit item kan alleen opgeladen worden met de bijgeleverde kabel en oplader. Niet geschikt voor opladen met snelladers. 8 cm x 33.5 cm ( d x h ) Bestel deze hanglamp nu bij Lamp en Licht en haal een mooie lamp in huis.

Specificaties Buiten tafellamp goud incl. LED met touch dimmer oplaadbaar – Dupont

  • buitenlampen,,,,,oplaadbare-buitenlampen,buitenlampen,,oplaadbare-lampen,,,,oplaadbare-lampen,binnenverlichting,,oplaadbare-lampen,,,,oplaadbare-tafellampen,oplaadbare-lampen,binnenverlichting,,oplaadbare-lampen,binnenverlichting,,oplaadbare-lampen,,,,tafellampen-buiten,buitenlampen,,,,,

Specificaties: Buiten tafellamp goud incl. LED met touch dimmer oplaadbaar – Dupont

Merk

Kleur

Aanbieder

Goedkope lampen
Goedkope lampen
Logo
Shopping cart