Buiten plafondlamp zwart met wit 35 cm IP44 – Walden

De Buiten plafondlamp zwart met wit 35 cm IP44 – Walden is nu goed geprijsd bij Lamp en licht en eenvoudig online besteld. Bestel de Buiten plafondlamp zwart met wit 35 cm IP44 – Walden en haal hem snel in huis.

26.95

SKU: ca7d125f8f0b Categorie: Tags: , ,

De plafondlampen buiten 2022 collectie van de diverse aanbieders is inmiddels verkrijgbaar, zo ook de Buiten plafondlamp zwart met wit 35 cm IP44 – Walden welke u online kunt bestellen bij Lamp en licht. Met een prijs van 26.95  is de netjes geprijsd en snel geleverd. De lamp Buiten plafondlamp zwart met wit 35 cm IP44 – Walden van het merk QAZQA is op dit moment nog ruim voldoende op voorraad.

De Buiten plafondlamp zwart met wit 35 cm IP44 – Walden is gemaakt van degelijk materiaal en het merk QAZQA staat erom bekend dat ze goedkoop zijn, maar toch degelijke spullen maken die lang meegaan.  Op werkdagen voor 20u besteld, morgen in huis! Gratis verzending en retourneren. Inclusief lichtbron: Nee specs: Extra functies: Dimbaar, dimmer niet inbegrepen,Nee, zonder snoer en stekker Zorg voor meer sfeer in je tuin met buitenplafondlamp Walden! Deze buitenplafondlamp is gemaakt van staal en heeft een zwarte kleur. Hij voelt zich helemaal thuis bij de moderne stijl. De lamp heeft een diameter van 34 cm en een hoogte van 9 cm. Vergeet niet nog een lichtbron met E27 fitting er los bij te bestellen. Deze wordt er niet bij geleverd. De plafondlamp voor buiten beschikt over een IP-waarde van IP44. Daarmee is hij geschikt voor beschutte plekken buiten. Behoefte aan wat minder licht? Walden is dimbaar, maar een dimmer is niet inbegrepen. Zit niet langer in het donker en ga voor Walden. 34 cm x 9 cm ( d x h ) Bestel deze hanglamp nu bij Lamp en Licht en haal een mooie lamp in huis.

Specificaties Buiten plafondlamp zwart met wit 35 cm IP44 – Walden

  • plafondlampen-buiten,buitenlampen,,,,,,,

Specificaties: Buiten plafondlamp zwart met wit 35 cm IP44 – Walden

Merk

Kleur

Aanbieder

Goedkope lampen
Goedkope lampen
Logo
Shopping cart