Klassieke buiten wandlantaarn zwart IP44 – Herb

De Klassieke buiten wandlantaarn zwart IP44 – Herb is nu goed geprijsd bij Lamp en licht en eenvoudig online besteld. Bestel de Klassieke buiten wandlantaarn zwart IP44 – Herb en haal hem snel in huis.

26.95

SKU: 2276edb766ae Categorie: Tags: , ,

De wandlampen buiten 2022 collectie van de diverse aanbieders is inmiddels verkrijgbaar, zo ook de Klassieke buiten wandlantaarn zwart IP44 – Herb welke u online kunt bestellen bij Lamp en licht. Met een prijs van 26.95  is de netjes geprijsd en snel geleverd. De lamp Klassieke buiten wandlantaarn zwart IP44 – Herb van het merk QAZQA is op dit moment nog ruim voldoende op voorraad.

De Klassieke buiten wandlantaarn zwart IP44 – Herb is gemaakt van degelijk materiaal en het merk QAZQA staat erom bekend dat ze goedkoop zijn, maar toch degelijke spullen maken die lang meegaan.  Op werkdagen voor 20u besteld, morgen in huis! Gratis verzending en retourneren. Inclusief lichtbron: Nee specs: Extra functies: Dimbaar, dimmer niet inbegrepen,Nee, zonder snoer en stekker Verlicht je buitenruimte met de tijdloze charme van de Herb wandlantaarn. Deze klassieke buitenlamp, uitgevoerd in stijlvol zwart, voegt direct een vleugje elegantie toe aan je gevel of tuin. Met zijn robuuste constructie en IP44-bescherming trotseert de Herb moeiteloos de elementen, terwijl het subtiele licht door het helder glazen venster een warme en uitnodigende sfeer creëert. Perfect voor het accentueren van je voordeur of terras, deze wandlantaarn combineert functionaliteit met een vleugje nostalgie. Laat de Herb jouw buitenruimte transformeren in een stijlvolle en gastvrije omgeving. Voeg deze prachtige wandlantaarn vandaag nog toe aan je buitenruimte en ervaar het verschil! 15.5 cm x 29.4 cm ( d x h ) Bestel deze hanglamp nu bij Lamp en Licht en haal een mooie lamp in huis.

Specificaties Klassieke buiten wandlantaarn zwart IP44 – Herb

  • wandlampen-buiten,buitenlampen,,,,,,,

Specificaties: Klassieke buiten wandlantaarn zwart IP44 – Herb

Merk

Kleur

Aanbieder

Goedkope lampen
Goedkope lampen
Logo
Shopping cart