Klassieke buiten wandlantaarn zwart IP44 – Berta

De Klassieke buiten wandlantaarn zwart IP44 – Berta is nu goed geprijsd bij Lamp en licht en eenvoudig online besteld. Bestel de Klassieke buiten wandlantaarn zwart IP44 – Berta en haal hem snel in huis.

32.95

SKU: 035cabd6df56 Categorie: Tags: , ,

De wandlampen buiten 2022 collectie van de diverse aanbieders is inmiddels verkrijgbaar, zo ook de Klassieke buiten wandlantaarn zwart IP44 – Berta welke u online kunt bestellen bij Lamp en licht. Met een prijs van 32.95  is de netjes geprijsd en snel geleverd. De lamp Klassieke buiten wandlantaarn zwart IP44 – Berta van het merk QAZQA is op dit moment nog ruim voldoende op voorraad.

De Klassieke buiten wandlantaarn zwart IP44 – Berta is gemaakt van degelijk materiaal en het merk QAZQA staat erom bekend dat ze goedkoop zijn, maar toch degelijke spullen maken die lang meegaan.  Op werkdagen voor 20u besteld, morgen in huis! Gratis verzending en retourneren. Inclusief lichtbron: Nee specs: Extra functies: Dimbaar, dimmer niet inbegrepen Geef je buitenruimte een tijdloze charme met de Berta klassieke buiten wandlantaarn. Deze prachtige lantaarn combineert elegantie en functionaliteit met een klassiek ontwerp dat doet denken aan nostalgische straatverlichting. De robuuste zwarte afwerking en het sierlijke, gebogen armatuur zorgen voor een verfijnde uitstraling, terwijl de heldere glazen panelen het licht sfeervol verspreiden. Dankzij de IP44-bescherming is Berta perfect geschikt voor buitengebruik, waardoor je entree, tuinpad of terras altijd stijlvol verlicht is. Laat je buitenomgeving stralen met deze iconische wandlantaarn en creëer een warme welkom voor al je gasten! Bestel deze hanglamp nu bij Lamp en Licht en haal een mooie lamp in huis.

Specificaties Klassieke buiten wandlantaarn zwart IP44 – Berta

  • wandlampen-buiten,buitenlampen,,,,,,,

Specificaties: Klassieke buiten wandlantaarn zwart IP44 – Berta

Merk

Kleur

Aanbieder

Goedkope lampen
Goedkope lampen
Logo
Shopping cart