Industriële hanglamp roestbruin IP44 – Shell

De Industriële hanglamp roestbruin IP44 – Shell is nu goed geprijsd bij Lamp en licht en eenvoudig online besteld. Bestel de Industriële hanglamp roestbruin IP44 – Shell en haal hem snel in huis.

28.95

SKU: 4d6c08d3d924 Categorie: Tags: , ,

De hanglampen buiten 2022 collectie van de diverse aanbieders is inmiddels verkrijgbaar, zo ook de Industriële hanglamp roestbruin IP44 – Shell welke u online kunt bestellen bij Lamp en licht. Met een prijs van 28.95  is de netjes geprijsd en snel geleverd. De lamp Industriële hanglamp roestbruin IP44 – Shell van het merk QAZQA is op dit moment nog ruim voldoende op voorraad.

De Industriële hanglamp roestbruin IP44 – Shell is gemaakt van degelijk materiaal en het merk QAZQA staat erom bekend dat ze goedkoop zijn, maar toch degelijke spullen maken die lang meegaan.  Op werkdagen voor 20u besteld, morgen in huis! Gratis verzending en retourneren. Inclusief lichtbron: Nee specs: Extra functies: Dimbaar, dimmer niet inbegrepen Geef je buitenruimte een stoere uitstraling met de Shell industriële hanglamp. Deze roestbruine lamp combineert robuust design met een warme, uitnodigende sfeer. Het industriële karakter en de stevige metalen ketting maken deze lamp tot een echte eyecatcher. Perfect voor het verlichten van je terras of veranda, en dankzij de IP44-certificering ook geschikt voor buitengebruik. De glazen kap zorgt voor een zachte verspreiding van het licht, ideaal voor gezellige avonden buiten. Creëer een unieke sfeer met de Shell hanglamp en geniet van stijlvol verlichte momenten in je tuin! 21.6 cm x 78 cm ( d x h ) Bestel deze hanglamp nu bij Lamp en Licht en haal een mooie lamp in huis.

Specificaties Industriële hanglamp roestbruin IP44 – Shell

  • hanglampen-buiten,buitenlampen,,,,,,,

Specificaties: Industriële hanglamp roestbruin IP44 – Shell

Merk

Kleur

Aanbieder

Goedkope lampen
Goedkope lampen
Logo
Shopping cart