Set van 2 buiten tafellampen zwart 3-staps dimbaar solar en oplaadbaar – Sheldon

De Set van 2 buiten tafellampen zwart 3-staps dimbaar solar en oplaadbaar – Sheldon is nu goed geprijsd bij Lamp en licht en eenvoudig online besteld. Bestel de Set van 2 buiten tafellampen zwart 3-staps dimbaar solar en oplaadbaar – Sheldon en haal hem snel in huis.

52.95

SKU: 271a8afaa8d5 Categorie: Tags: , ,

De tafellampen 2022 collectie van de diverse aanbieders is inmiddels verkrijgbaar, zo ook de Set van 2 buiten tafellampen zwart 3-staps dimbaar solar en oplaadbaar – Sheldon welke u online kunt bestellen bij Lamp en licht. Met een prijs van 52.95  is de netjes geprijsd en snel geleverd. De lamp Set van 2 buiten tafellampen zwart 3-staps dimbaar solar en oplaadbaar – Sheldon van het merk QAZQA is op dit moment nog ruim voldoende op voorraad.

De Set van 2 buiten tafellampen zwart 3-staps dimbaar solar en oplaadbaar – Sheldon is gemaakt van degelijk materiaal en het merk QAZQA staat erom bekend dat ze goedkoop zijn, maar toch degelijke spullen maken die lang meegaan.  Op werkdagen voor 20u besteld, morgen in huis! Gratis verzending en retourneren. Inclusief lichtbron: Ja specs: Extra functies: Inclusief dimmer,Nee, zonder snoer en stekker Breng een vleugje magie naar je buitenruimte met de set van 2 Sheldon tafellampen! Deze prachtige zwarte lampen zijn niet alleen een lust voor het oog, maar ook uiterst functioneel. Het unieke ontwerp met brede, opengewerkte banen creëert een betoverend lichtpatroon dat zich sierlijk over je terras of tuin verspreidt. Dankzij de solarfunctie laden deze lampen zich overdag op, waardoor je ‘s avonds zonder zorgen van sfeervolle verlichting kunt genieten. Met de 3-staps dimfunctie pas je de lichtsterkte eenvoudig aan, zodat je altijd de perfecte sfeer creëert, of je nu een intieme avond organiseert of een gezellig samenzijn met vrienden. Wat deze Sheldon tafellampen echt bijzonder maakt, is hun veelzijdigheid. Ze zijn volledig draadloos en oplaadbaar, zodat je ze overal kunt neerzetten waar je wilt. Of het nu op de eettafel buiten is of als decoratief accent in de tuin, deze lampen voegen een stijlvol en functioneel element toe aan elke setting. 20 cm x 27 cm ( d x h ) Bestel deze hanglamp nu bij Lamp en Licht en haal een mooie lamp in huis.

Specificaties Set van 2 buiten tafellampen zwart 3-staps dimbaar solar en oplaadbaar – Sheldon

  • buitenlampen,,,,,oplaadbare-buitenlampen,buitenlampen,,oplaadbare-lampen,,,,tafellampen-buiten,buitenlampen,,,,,

Specificaties: Set van 2 buiten tafellampen zwart 3-staps dimbaar solar en oplaadbaar – Sheldon

Merk

Kleur

Aanbieder

Goedkope lampen
Goedkope lampen
Logo
Shopping cart