Set van 2 buiten tafellampen zwart incl. LED 3-staps dimbaar solar en oplaadbaar – Penny

De Set van 2 buiten tafellampen zwart incl. LED 3-staps dimbaar solar en oplaadbaar – Penny is nu goed geprijsd bij Lamp en licht en eenvoudig online besteld. Bestel de Set van 2 buiten tafellampen zwart incl. LED 3-staps dimbaar solar en oplaadbaar – Penny en haal hem snel in huis.

47.95

SKU: f5b7bf9dd5d2 Categorie: Tags: , ,

De tafellampen 2022 collectie van de diverse aanbieders is inmiddels verkrijgbaar, zo ook de Set van 2 buiten tafellampen zwart incl. LED 3-staps dimbaar solar en oplaadbaar – Penny welke u online kunt bestellen bij Lamp en licht. Met een prijs van 47.95  is de netjes geprijsd en snel geleverd. De lamp Set van 2 buiten tafellampen zwart incl. LED 3-staps dimbaar solar en oplaadbaar – Penny van het merk QAZQA is op dit moment nog ruim voldoende op voorraad.

De Set van 2 buiten tafellampen zwart incl. LED 3-staps dimbaar solar en oplaadbaar – Penny is gemaakt van degelijk materiaal en het merk QAZQA staat erom bekend dat ze goedkoop zijn, maar toch degelijke spullen maken die lang meegaan.  Op werkdagen voor 20u besteld, morgen in huis! Gratis verzending en retourneren. Inclusief lichtbron: Ja specs: Extra functies: Inclusief dimmer,Nee, zonder snoer en stekker Verlicht je buitenruimte met stijl en eenvoud met deze set van twee buiten tafellampen, uitgevoerd in een strak zwart design. De Penny” lampen zijn niet alleen een lust voor het oog, maar ook ongelooflijk praktisch dankzij de geïntegreerde LED-verlichting die dimbaar is in drie stappen. Of je nu een gezellige sfeer wilt creëren voor een intiem diner of je tuin wilt verlichten voor een avondje buiten, deze lampen passen zich perfect aan jouw wensen aan. Ze zijn volledig draadloos en werken op solar energie, wat betekent dat je ze overal kunt plaatsen zonder gedoe met stopcontacten. Bovendien zijn ze oplaadbaar en gaan ze volledig opgeladen maar liefst 40 uur mee, zodat je altijd verzekerd bent van een warme gloed wanneer je die het meest nodig hebt. Laat je buitenruimte stralen en maak van elke avond een sfeervolle belevenis. Voeg deze veelzijdige Penny tafellampen nu toe aan je tuin en geniet van de perfecte combinatie van stijl en functionaliteit! 19.8 cm x 27 cm ( d x h )” Bestel deze hanglamp nu bij Lamp en Licht en haal een mooie lamp in huis.

Specificaties Set van 2 buiten tafellampen zwart incl. LED 3-staps dimbaar solar en oplaadbaar – Penny

  • buitenlampen,,,,,oplaadbare-buitenlampen,buitenlampen,,oplaadbare-lampen,,,,tafellampen-buiten,buitenlampen,,,,,

Specificaties: Set van 2 buiten tafellampen zwart incl. LED 3-staps dimbaar solar en oplaadbaar – Penny

Merk

Kleur

Aanbieder

Goedkope lampen
Goedkope lampen
Logo
Shopping cart