Set van 12 tafellampen goud RGBW oplaadbaar incl. laadstation – Alessia

De Set van 12 tafellampen goud RGBW oplaadbaar incl. laadstation – Alessia is nu goed geprijsd bij Lamp en licht en eenvoudig online besteld. Bestel de Set van 12 tafellampen goud RGBW oplaadbaar incl. laadstation – Alessia en haal hem snel in huis.

735.00

SKU: a629a661e96b Categorie: Tags: , ,

De tafellampen 2022 collectie van de diverse aanbieders is inmiddels verkrijgbaar, zo ook de Set van 12 tafellampen goud RGBW oplaadbaar incl. laadstation – Alessia welke u online kunt bestellen bij Lamp en licht. Met een prijs van 735.00  is de netjes geprijsd en snel geleverd. De lamp Set van 12 tafellampen goud RGBW oplaadbaar incl. laadstation – Alessia van het merk QAZQA is op dit moment nog ruim voldoende op voorraad.

De Set van 12 tafellampen goud RGBW oplaadbaar incl. laadstation – Alessia is gemaakt van degelijk materiaal en het merk QAZQA staat erom bekend dat ze goedkoop zijn, maar toch degelijke spullen maken die lang meegaan.  Op werkdagen voor 20u besteld, morgen in huis! Gratis verzending en retourneren. Inclusief lichtbron: Ja specs: Extra functies: Inclusief dimmer,Ja, met oplaadstation Ontdek de Alessia set van 12 tafellampen, de perfecte oplossing voor sfeervolle verlichting in elke ruimte. Deze elegante goudkleurige lampen hebben een moderne uitstraling en zijn voorzien van RGBW-verlichting, zodat je de kleur en helderheid naar wens kunt aanpassen. Met een ingebouwde oplaadbare batterij en een handig laadstation voor alle lampen tegelijk, geniet je van maximaal gemak en functionaliteit. De lampen zijn eenvoudig te bedienen met een afstandsbediening, zodat je moeiteloos de gewenste kleur en lichtsterkte kunt instellen. Het laadstation zorgt ervoor dat je lampen altijd klaar zijn voor gebruik, en na volledig opladen gaan ze 12 uur mee. Deze set is ideaal voor zowel binnen als buiten met een IP-waarde van 54. Alessia voegt een luxe uitstraling toe aan elk interieur of tuin. Maak je ruimte compleet met de Alessia tafellampen en ervaar sfeer en stijl. 49.5 cm x 34.2 cm x 12 cm ( l x b x h ) Bestel deze hanglamp nu bij Lamp en Licht en haal een mooie lamp in huis.

Specificaties Set van 12 tafellampen goud RGBW oplaadbaar incl. laadstation – Alessia

  • buitenlampen,,,,,oplaadbare-buitenlampen,buitenlampen,,oplaadbare-lampen,,,,oplaadbare-lampen,binnenverlichting,,oplaadbare-lampen,,,,oplaadbare-tafellampen,oplaadbare-lampen,binnenverlichting,,oplaadbare-lampen,binnenverlichting,,oplaadbare-lampen,,,,tafellampen-buiten,buitenlampen,,,,,

Specificaties: Set van 12 tafellampen goud RGBW oplaadbaar incl. laadstation – Alessia

Merk

Kleur

Aanbieder

Goedkope lampen
Goedkope lampen
Logo
Shopping cart