Plafondventilator zwart 70 cm incl. LED met afstandsbediening – Maddy

De Plafondventilator zwart 70 cm incl. LED met afstandsbediening – Maddy is nu goed geprijsd bij Lamp en licht en eenvoudig online besteld. Bestel de Plafondventilator zwart 70 cm incl. LED met afstandsbediening – Maddy en haal hem snel in huis.

109.00

SKU: cae3b80f7af2 Categorie: Tags: , ,

De plafondventilator 2022 collectie van de diverse aanbieders is inmiddels verkrijgbaar, zo ook de Plafondventilator zwart 70 cm incl. LED met afstandsbediening – Maddy welke u online kunt bestellen bij Lamp en licht. Met een prijs van 109.00  is de netjes geprijsd en snel geleverd. De lamp Plafondventilator zwart 70 cm incl. LED met afstandsbediening – Maddy van het merk QAZQA is op dit moment nog ruim voldoende op voorraad.

De Plafondventilator zwart 70 cm incl. LED met afstandsbediening – Maddy is gemaakt van degelijk materiaal en het merk QAZQA staat erom bekend dat ze goedkoop zijn, maar toch degelijke spullen maken die lang meegaan.  Op werkdagen voor 20u besteld, morgen in huis! Gratis verzending en retourneren. Inclusief lichtbron: Nee specs: Extra functies: Inclusief dimmer Verhoog de sfeer in elke kamer met de stijlvolle Maddy plafondventilator in elegant zwart. Deze unieke combinatie van verlichting en ventilator biedt niet alleen een prachtig design, maar ook functionaliteit op hoog niveau. Met een diameter van 70 cm en een minimalistische ronde vorm, past hij moeiteloos in elk interieur, van eetkamer tot slaapkamer. De geïntegreerde LED-verlichting, die je eenvoudig kunt dimmen en aanpassen van warm tot koel wit licht (2700K – 6500K), creëert precies de sfeer die je wilt. Dankzij de afstandsbediening bedien je zowel de verlichting als de ventilator met gemak, wat zorgt voor optimaal comfort. De ventilator heeft zeven bladen die fluisterstil draaien, ideaal voor zowel de warme zomermaanden als de rest van het jaar. Het gebruik van hoogwaardige materialen zoals aluminium en kunststof garandeert duurzaamheid en een luxe uitstraling. Laat Maddy je ruimte transformeren – functionaliteit en stijl komen samen in één prachtig ontwerp. Mis deze kans niet om je interieur naar een hoger niveau te tillen. Bestel vandaag nog en geniet van de perfecte combinatie van koelte en licht! 29 cm x 15.5 cm ( d x h ) Bestel deze hanglamp nu bij Lamp en Licht en haal een mooie lamp in huis.

Specificaties Plafondventilator zwart 70 cm incl. LED met afstandsbediening – Maddy

  • plafondventilatoren,binnenverlichting,,,,,

Specificaties: Plafondventilator zwart 70 cm incl. LED met afstandsbediening – Maddy

Merk

Kleur

Aanbieder

Goedkope lampen
Goedkope lampen
Logo
Shopping cart