Neon tafellamp rood incl. LED – Liebe

De Neon tafellamp rood incl. LED – Liebe is nu goed geprijsd bij Lamp en licht en eenvoudig online besteld. Bestel de Neon tafellamp rood incl. LED – Liebe en haal hem snel in huis.

21.95

SKU: 6a8f6b85f64d Categorie: Tags: , ,

De tafellampen 2022 collectie van de diverse aanbieders is inmiddels verkrijgbaar, zo ook de Neon tafellamp rood incl. LED – Liebe welke u online kunt bestellen bij Lamp en licht. Met een prijs van 21.95  is de netjes geprijsd en snel geleverd. De lamp Neon tafellamp rood incl. LED – Liebe van het merk Trio Leuchten is op dit moment nog ruim voldoende op voorraad.

De Neon tafellamp rood incl. LED – Liebe is gemaakt van degelijk materiaal en het merk Trio Leuchten staat erom bekend dat ze goedkoop zijn, maar toch degelijke spullen maken die lang meegaan.  Op werkdagen voor 20u besteld, morgen in huis! Gratis verzending en retourneren. Inclusief lichtbron: Ja specs: Extra functies: Niet dimbaar,Ja, met snoer en stekker Op zoek naar een echte eye-catcher? Maak kennis met de Neon tafellamp Liebe, een charmante en moderne toevoeging aan je interieur. Deze lamp is gemaakt van duurzaam kunststof en heeft een opvallende rode kleur die een warme, liefdevolle sfeer in elke kamer brengt. Met een hoogte van 14 cm, lengte van 19,5 cm en breedte van 8,5 cm, past hij perfect op een nachtkastje, bureau of bijzettafel. De geïntegreerde LED-lichtbron biedt energiezuinige verlichting en heeft een IP20-classificatie, wat betekent dat hij geschikt is voor gebruik binnenshuis. Deze tafellamp is niet dimbaar, maar levert een constante, aangename lichtopbrengst. Je kan de tafellamp gebruiken met de meegeleverde snoer en stekker of draadloos door middel van batterijen (3x AA niet meegeleverd). Voeg een vleugje liefde en stijl toe aan je huis met de Neon tafellamp Liebe. Bestel vandaag nog en creëer een warme, uitnodigende sfeer in je interieur! 19.5 cm x 8.5 cm x 14 cm ( l x b x h ) Bestel deze hanglamp nu bij Lamp en Licht en haal een mooie lamp in huis.

Specificaties Neon tafellamp rood incl. LED – Liebe

  • tafellampen,binnenverlichting,,,,,,woonkamer-lampen,verlichting-per-ruimte,,,,,,fun-en-gaming,binnenverlichting,,,

Specificaties: Neon tafellamp rood incl. LED – Liebe

Merk

Kleur

Aanbieder

Goedkope lampen
Goedkope lampen
Logo
Shopping cart