Prios inbouwspot Rida, zwart, 14,5 cm, 12 W, CCT – Lampen24

De Prios inbouwspot Rida, zwart, 14,5 cm, 12 W, CCT is nu voordelig verkrijgbaar bij Lampen24. De badkamerlamp van het merk PRIOS is snel bij u thuis bezorgd.

19.90

SKU: f2c4ded66a7c Categorie: Tags: , ,

Bestel nu de Prios inbouwspot Rida, zwart, 14,5 cm, 12 W, CCT bij Lampen24.nl tegen een bijzonder nette prijs. Met vele honderden verschillende inbouwspots in diverse soorten en maten bent u bij ons op het juiste adres. De Prios inbouwspot Rida, zwart, 14,5 cm, 12 W, CCT van  PRIOS is van uitstekende kwaliteit en snel bij u thuis bezorgd.

Zwarte Rida LED inbouwspot – kan worden gecombineerd met een externe dimmer De Rida LED inbouwspot combineert in zijn zwarte design zowel elegantie als innovatieve verlichtingstechnologie. De geïntegreerde LED-lichtbron zorgt voor een energiezuinige verlichting van de ruimte en biedt de mogelijkheid om de lichtkleur vóór de installatie met een DIP-schakelaar in te stellen (warmwit, universeel wit of daglicht). Of het nu in de eetkamer, woonkamer of hal is, deze inbouwspot creëert een uitnodigende sfeer met zijn moderne stijl. Hoewel een dimmer niet is inbegrepen, kan de inbouwspot eenvoudig worden gecombineerd met een externe dimmer om de lichtsterkte naar wens te regelen (TRIAC).. Bestel de Prios inbouwspot Rida, zwart, 14,5 cm, 12 W, CCT nu via bijgaande button en u word doorgestuurd naar de website van Lampen24 zodat u rechtstreeks kunt bestellen.

Specificaties: Prios inbouwspot Rida, zwart, 14,5 cm, 12 W, CCT – Lampen24

Merk

Kleur

Goedkope lampen
Goedkope lampen
Logo
Shopping cart