Hanglamp zwart met messing incl. LED dimbaar 10-lichts – Bea

De Hanglamp zwart met messing incl. LED dimbaar 10-lichts – Bea is nu goed geprijsd bij Lamp en licht en eenvoudig online besteld. Bestel de Hanglamp zwart met messing incl. LED dimbaar 10-lichts – Bea en haal hem snel in huis.

425.00

SKU: 725bc779f08e Categorie: Tags: , ,

De hanglampen 2022 collectie van de diverse aanbieders is inmiddels verkrijgbaar, zo ook de Hanglamp zwart met messing incl. LED dimbaar 10-lichts – Bea welke u online kunt bestellen bij Lamp en licht. Met een prijs van 425.00  is de netjes geprijsd en snel geleverd. De lamp Hanglamp zwart met messing incl. LED dimbaar 10-lichts – Bea van het merk PAUL NEUHAUS is op dit moment nog ruim voldoende op voorraad.

De Hanglamp zwart met messing incl. LED dimbaar 10-lichts – Bea is gemaakt van degelijk materiaal en het merk PAUL NEUHAUS staat erom bekend dat ze goedkoop zijn, maar toch degelijke spullen maken die lang meegaan.  Op werkdagen voor 20u besteld, morgen in huis! Gratis verzending en retourneren. Inclusief lichtbron: Ja specs: Extra functies: Inclusief dimmer,Nee, zonder snoer en stekker Bea is een hanglamp in zwart met messing en een echte eyecatcher met haar 10-lichts design. Deze moderne, langwerpige stalen lamp voegt een luxe en stijlvolle sfeer toe aan elk interieur. Ideaal voor de eetkamer, hal, kantoor, keuken, slaapkamer of woonkamer. De lamp is uitgerust met geïntegreerde, niet-vervangbare LED-verlichting en biedt met een kleurtemperatuur van 3000 Kelvin een warm en uitnodigend licht. Dankzij de dimfunctie kun je de verlichtingsintensiteit gemakkelijk aanpassen aan de gewenste sfeer. Met een verstelbare hoogte tot 120 cm en een lengte van 86 cm past Bea perfect boven elke tafel of in elke ruimte. Het totale wattage van 47 watt en een lichtopbrengst van 3000 lumen zorgen voor een heldere en effectieve belichting. Kies voor Bea, de hanglamp met 10 lichten in zwart en messing, voor een opvallende en functionele verlichtingsoplossing in je huis. 86 cm x 27 cm x 120 cm ( l x b x h ) Bestel deze hanglamp nu bij Lamp en Licht en haal een mooie lamp in huis.

Specificaties Hanglamp zwart met messing incl. LED dimbaar 10-lichts – Bea

  • hanglampen,binnenverlichting,,,,,,woonkamer-lampen,verlichting-per-ruimte,,,,,,eetkamer-lampen,verlichting-per-ruimte,,,,,,keukenverlichting,verlichting-per-ruimte,,,,,,,

Specificaties: Hanglamp zwart met messing incl. LED dimbaar 10-lichts – Bea

Merk

Kleur

Aanbieder

Goedkope lampen
Goedkope lampen
Logo
Shopping cart